fbpx

Κρεκόνιαν Αγών V στις 25 Αυγούστου 2024

Αγώνες 15 χλμ. και 5 χλμ. στα Λαγκάδια Γορτυνίας

Newsroom
Κρεκόνιαν Αγών

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 θα διεξαχθεί στα Λαγκάδια Γορτυνίας ο Κρεκόνιαν Αγών V, με αγώνες 15 χλμ. και 5 χλμ.

 

5 χλμ. (09:45)

Ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. (ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ) έχει σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου (όλα ασφαλτο) πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

 

15 χλμ. (09:30)

Ο αγώνας 15 χλμ. (Η ΑΓΙΟΔΟΥΔΕΙΑ) έχει σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Τα πρώτα 6 χλμ. θα διεξαχθούν επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου, τα επόμενα 6 χλμ. στο βουνό πάνω ακριβώς από το χωριό σε αγροτικό ασφάλτινο δρόμο (εκ των οποίων 2 χλμ. χωματόδρομο) και τα υπόλοιπα 3 χλμ. στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων. Θα υπάρχουν 4 σημεία υδροδοσίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Παιδιά γεννημένα από το 2015 και μετά μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου 5 χλμ. (ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ) με τη συνοδεία και με την ευθύνη των γονιών τους, συμπληρώνοντας κανονικά τη φόρμα με τα στοιχεία του παιδιού και στο πεδίο ΟΜΑΔΑ να αναγράφετε “ΠΑΙΔΙ (Ετος Γεννησης)”

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3,5 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.

 

Κόστος συμμετοχής

15 χλμ.: 13€
5 χλμ.: 10€

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Παροχές

– Συλλεκτικό μετάλλιο
– Φλασκί υδροδοσίας χειρός
– Δίπλωμα συμμετοχής
– Υδροδοσία, τροφοδοσία (φρούτο)
– Υγειονομική κάλυψη αγώνα από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ)
– Μικρές εκπλήξεις μέσα στο πακέτο του κάθε συμμετέχοντα
– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους αγώνες
– Εκπτωση 20% σε όλους τους χώρους εστίασης (φαγητό) του χωριού.

Κρεκόνιαν Αγών

Μετακίνηση δρομέων

Όσοι επιθυμούν μετακίνηση από την Αθήνα (τα σημεία αναχώρησης θα ανακοινωθούν αργότερα) προς Λαγκάδια Αρκαδίας και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας θα χρειαστεί να το δηλώσουν στη φόρμα συμμετοχής με επιπλέον κόστος 5€.

Επειδή οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας βάση ημερομηνίας υποβολής της φόρμας συμμετοχής στον αγώνα.

 

Πληρωμή συμμετοχής

Οι καταθέσεις του ποσού συμμετοχής – μετακίνησης του αγώνα μπορούν να γίνουν στην ALPHA BANK ΑΡ. ΛΟΓ.: GR4201404150415002002004721

 

Προσοχή: Με αιτιολογία KREKONIAN ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ, αλλιώς δεν θα γίνεται ταυτοποίηση της εγγραφής (Τα έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον συμμετέχοντα εξ ολοκλήρου).

 

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει σε 4 σημεία:

1) Στο λεωφορείο για τον αγώνα σε όσους επιλέξουν τη μεταφορά τους με αυτό
2) Στην πλατεία του χωριού
3) Στην εκκίνηση του αγώνα αυστηρά μέχρι της 09:00 την ήμερα του αγώνα 20 Αυγούστου 2024
4) Στα γραφεία του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών (θα ανακοινωθούν ημέρες και ώρες)


 
 

* ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 5χιλ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

(στα 15 χλμ. δεν επιτρέπεται η συμμετοχή κάτω των 16 ετών)

ΕΑΝ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (5€).

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ – ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΑΙΛ ( etsiotra@hotmail.gr) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ ΣΥΝΟΔΟΥ.

 

​Οροι συμμετοχής

​- Ολοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιής για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

– Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

– Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου.

– Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.​

– Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής», δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.​

– Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 31/07/2023. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

– Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

– Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.

– Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντα καθώς και η ορθή δήλωση των προσωπικών του στοιχείων

 

Υπεύθυνοι διοργάνωσης

Ελένη Τσιότρα (etsiotra@hotmail.gr, 6944470095)
Γιάννης Μουρούτσος (ioannismouroutsos@gmail.com, 6948544551)

 

 

Δημοφιλη Αρθρα