fbpx

4o Rodochori Night Trail το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Αγώνες 13,7 χλμ. και 5,7 χλμ. στο Ροδοχώρι Νάουσας

Newsroom
Rodochori Nausas

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 (20:15) θα διεξαχθεί στο Ροδοχώρι Νάουσας το 4o Rodochori Night Trail, με αγώνες 13,7 χλμ. (650μ.+) και 5,7 χλμ. (200μ.+).

Τον επονομαζόμενο και «Τhe Wild Boar’s Path» αγώνα διοργανώνει η ομάδα του «Ο δρόμος του Τσίπουρου», με την αιγίδα του συλλόγου Δρομέων Κυριάκος Λαζαρίδης.

H εκδήλωση διεξάγεται σε αγροτοδασική περιοχή και αποσκοπεί στο να σας εισάγει στην αίσθηση του πραγματικά νυχτερινού trail έξω από αστικό περιβάλλον. Για αυτό είναι απαραίτητη η σχετική εμπειρία των συμμετεχόντων τουλάχιστον σε trail-run, αγώνες βουνού, και να δώσει μια πρώτη αίσθηση του τρεξίματος το βράδυ.

Απαραίτητος ο φακός κεφαλής ή και χειρός. Οχι τηλέφωνα. Δεν θα πάρετε τη συμμετοχή σας.

Φυσικά το φως του έναστρου ουρανού θα δώσει μια άλλη διάσταση, καθώς η διαδρομή διασχίζει τοποθεσίες που μπορείς να αγναντέψεις από ψηλά την ημαθιώτικη πεδιάδα, κάτω από την Αυγουστιάτικη Νύχτα και μέσα στο σκοτάδι, να τρεμοπαίζουν τα φώτα από τα χωριουδάκια και στο βάθος η Θεσσαλονίκη.

Θέλω να σας προτρέψω να απολαύσετε τη θέα κατά κύριο λόγο, και στις διασταυρώσεις να σιγουρευτείτε για τη σωστή πορεία, διότι στον νυχτερινό αγώνα αποτελεί βασικό στοιχείο και τεχνική, το σωστό διάβασμα της σήμανσης της διαδρομής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ροδοχώρι της Νάουσας που βρίσκεται σε απόσταση 110 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, 12 χλμ. από τη Νάουσα και 32 χλμ. από τη Βέροια.

Μπορείτε να έρθετε είτε μέσω εθνικής οδού ΘεσσαλονίκηςΓιαννιτσώνΣκύδρας στρίβοντας για ΜαρίναΓιαννακοχώρι, Ροδοχώρι, είτε από την εθνική οδό ΘεσσαλονίκηςΒέροιαςΣκύδρας, στρίβοντας πάλι για ΜαρίναΓιαννακοχώριΡοδοχώρι. Η απόσταση είναι 110 χλμ. και ο χρόνος είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά όποια διαδρομή και αν ακολουθήσετε.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ναός Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα Ροδοχωρίου

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους δρομείς του αγώνα.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Διαδρομές χωμάτινες, ασφάλτινες και μονοπάτια χωμάτινα και πλακόστρωτα ήπιας δυσκολίας. Απαραίτητος φακός κεφαλής με εφεδρικές μπαταρίες. Μέχρι τέλους του Ιουλίου θα σας δώσουμε αναλυτική περιγραφή των διαδρομών και υψομετρικά.

 

Πρόγραμμα

20:15: Εκκίνηση 13,7 χλμ.
20:30: Εκκίνηση 5,7 χλμ.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ανω των 18+ ετών. Απαραίτητα

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Σε κάθε αγώνα το όριο είναι 100 δρομείς

 

Επαθλα

– Σε όλους όσους τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.
– Στους τρεις πρώτους άνδρες και γυναίκες γενικής θα δοθούν αναμνηστικά βραβεία-Κύπελλα
– Θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες και θα βραβεύονται οι 3 πρώτοι αθλητές-τριες: 18-39, 40-59, 60+. Οι κατηγορίες είναι κοινές και για τα δύο φύλα.
– Ανεξάρτητη η βράβευση γενικής και κατηγοριών. Οι πρώτοι γενικής, δεν μπαίνουν στις κατηγορίες.
– Απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή 4 ατόμων ανά κατηγορία.

zagori

Κόστος συμμετοχής, παροχές

– Στους συμμετέχοντες του αγώνα των 5.700μ. παρέχεται μία μπαντάνα πολλαπλών χρήσεων και η συνδρομή είναι 13€.

– Στον αγώνα των 13.700μ. θα δοθεί τεχνικό μπλουζάκι Dry-fit αρίστης ποιότητας και η συνδρομή είναι 17€.

– Αυτοί που θα τακτοποιήσουν οικονομικά την εγγραφή έως τις 15 Ιουλίου 2024 θα έχουν έκπτωση 2€ (δεν ισχύει στις ομαδικές).

– Ομαδικές εγγραφές των 10 ατόμων και στους 2 αγώνες μαζί, 2€ λιγότερο ανά συμμετοχή.

– Εγγραφείτε έως τις 3 Αυγούστου 2024. Αν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός θα δοθεί παράταση έως 13 Αυγούστου 2024. Αυτοί που θα εγγραφούν μετά τις 5 Αυγούστου δεν θα πάρουν το τεχνικό μπλουζάκι. Οσοι δηλώσουν στα 5700μ, με 5€ επιπλέον μπορούν να πάρουν την μπλούζα αντί καπέλο!


 
 

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας πρέπει να γίνει μαζί και η κατάθεση της συνδρομής. Αλλιώς διαγράφεται σε 24 ώρες. Σε περίπτωση πληρωμής και μη προσέλευσης σας αποστέλλουμε τα δώρα στη διεύθυνση που μας υποδεικνύεται.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ., ΤΗΛΕΦΩΝΟ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ή ΧΟΡΗΓΟΣ, ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ

Παρακαλείστε να συμπληρώσετε σωστά τα στοιχεία σας για καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Επίσης, δηλώσεις εθελοντών στο e-mail στο fiftymilersrun@gmail.com

Και ό,τι άλλο είναι προς διευκρίνηση.

Για ειδικές περιπτώσεις εγγραφών, όπως ομαδικές, εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επικοινωνήστε στο τηλ. 6907465808 ή στο fiftymilersrun@gmail.com

Οικονομική συνδρομή: Η οικονομική ΕΝΙΣΧΥΣΗ μπορεί να κατατίθεται στoυς ακόλουθους λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR3001108950000089560243514
ΑLPHΑ GR 45 0140 7110 71100 278600 7189
EUROBANK GR 7802 60252 0000130 1010 91921
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR 20 0171 0760 0060 7601 0080 671
ONOMA: ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Δίνονται λογ/μοί από όλες τις τράπεζες εξαιτίας των δυσκολιών στη διακίνηση χρημάτων προς διευκόλυνση όλων. Εγκυρες είμαι μόνο οι εγγραφές που θα τακτοποιηθούν οικονομικά όπως ορίζεται. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ e-banking ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓ/ΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

 

Τροφοδοσία

Στον αγώνα των 13.700m θα υπάρχουν δυο σταθμοί με νερά, ισοτονικά κ.ά. Θα υπάρχει για όλους τους αθλητές στον τερματισμό, πρόχειρο γεύμα!

 

Υγειονομική κάλυψη

Οι συμμετέχοντες-δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά τη φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο συμμετέχων δρομέας, βεβαιώνει με τσεκάρισμα, την ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης για την συμμετοχή του.

 

Γραμματεία

– Στη γραμματεία του αγώνα οι δρομείς θα παραλαμβάνουν μία ώρα πριν το υλικό του αγώνα (αριθμός-σακίδιο-αυτοκόλλητο αριθμό για το σακίδιο των προσωπικών τους αντικειμένων, αν θέλουν να αφήσουν για φύλαξη)
– Στην είσοδο της γραμματείας αγώνα, θα υπάρχει προσωπικό που θα παρακολουθεί τη ροή των δρομέων
– Μετά τον τερματισμό, οι δρομείς παραλαμβάνουν από ειδικούς νερό, μετάλλιο τερματισμού
– Πριν από την εκδήλωση θα δοθούν πρόσθετες οδηγίες

Για τη διοργάνωση,
– ο πρόεδρος του συλλόγου ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
– ο τεχνικός υπεύθυνος ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
– ο πρόεδρος της κοινότητας ΠΟΥΛΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

Δημοφιλη Αρθρα