fbpx

5ος Arkoudilas Trail στις 26 Νοεμβρίου 2023

Αγώνες 22 χλμ., 10 χλμ. και 1 χλμ. στον Κάβο Λευκίμμης Κέρκυρας

Newsroom
Arkoudilas Trail

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 (10:00) θα διεξαχθεί στον Κάβο Λευκίμμης Κέρκυρας ο 5ος Αγώνας Ορεινού τρεξίματος Arkoudilas Trail, με διαδρομές 22 χλμ., 10 χλμ. και 1 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνει η Μ.Κ.Ε. Δρομέων Νότιας Κέρκυρας, South Corfu Runners.

Η διαδρομή που έχουν να καλύψουν οι αθλητές είναι: μονοπάτια 50%, χωματόδρομο 42%, και άσφαλτο 8%.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση καθώς και έλεγχος σε σημεία της διαδρομής, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Οποιος δεν περάσει από αυτά ακυρώνεται.

 

ARKOUDILAS TRAIL 22 χλμ. 1000+

Εκκίνηση: 10:00 από τον Κάβο Λευκίμμης

Οι δρομείς θα τρέξουν με κατεύθυνση το Μοναστήρι Αρκουδίλα, προς παραλία Αρκουδίλα, Κάνουλα, Σπαρτερά, λίμνη Μοσχοπουλου και επιστροφή και τερματισμό στον Κάβο.

 

MONASTERY RUN 10 χλμ. 400+

Εκκίνηση: 10:30 από τον Κάβο Λευκίμμης

Οι δρομείς θα τρέξουν με κατεύθυνση προς Μοναστήρι Αρκουδίλα, γύρος της λίμνης Μοσχόπουλου και επιστροφή και τερματισμό στον Κάβο.

 

ARKOUDILAS JUNIOR 1000μ.

Εκκίνηση: 10:45 από τον Κάβο Λευκίμμης

Οι μαθητές-τριες θα τρέξουν τον γύρο του οικισμού κοκκινιάς Κάβου. Τερματισμός στον Κάβο.

 

Κόστος συμμετοχής

Κατηγορία Α: Στη διαδρομή 22 χλμ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών και άνω, με κόστος συμμετοχής 20€.

Κατηγορία Β: Στη διαδρομή 10 χλμ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω, με κόστος συμμετοχής 15€.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των συμμετεχόντων στη διαδρομή των 10 χλμ., πρέπει να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ανήλικου.

Κατηγορία Γ: Στη διαδρομή 1000μ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές-τριες & αθλητές-τριες των Β´- Γ´-Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των συμμετεχόντων στη διαδρομή των 1.000μ., πρέπει να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ανήλικου Αθλητή – Αθλήτριας.

 

Διακρίσεις – έπαθλα

Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές (τρεις πρώτοι άντρες και τρεις πρώτες γυναίκες) σε κάθε διαδρομή.

Στους νικητές-τριες θα απονεμηθούν έπαθλα.

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο της διοργάνωσης για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους νικητές-τριες του 5ου ARKOUDILAS TRAIL των ακόλουθων κατηγοριών (ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες) θα δοθεί ειδική διάκριση.

Από τις βραβεύσεις των κατηγοριών που ακολουθούν ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι (3) τρεις πρώτοι-τες βραβευμένοι της Γενικής Κατάταξης.

Ηλικιακές κατηγορίες βράβευσης 22 χλμ.

ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ

18-39 ΕΤΩΝ

40+ ΕΤΩΝ


 
 

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό: 867/002361-27. IBAN: GR90 0110 8670 0000 8670 0236 127. SWIFT-BIC ETHNGRAA. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SOUTHCORFURUNNERS. EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Επιπρόσθετες επιβαρύνσεις & έξοδα τραπέζης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα θα πρέπει: Να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης. Να αναγράφεται στην αιτιολογία της απόδειξης κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, το κινητό τηλέφωνο του και ο αγώνας της επιλογής του.

arkoudilas

Ιατρική Κάλυψη – Ιατρικές Εξετάσεις

Ο «5ος ARKOUDILAS TRAIL» καλύπτεται ιατρικά από Ασθενοφόρο, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εθελοντικές ομάδες, καθώς και εθελοντές διασώστες που θα παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και που θα λάβουν όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αφετηρία/Τερματισμό, καθώς και στη διαδρομή αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι-ες, συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για θέματα υγείας που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, και που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 

Τροφοδοσία αγωνιζομένων

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 22 χλμ. θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα, σε 3 σταθμούς (στα 5 χλμ, 11 χλμ & 16 χλμ) από το σημείο εκκίνησης. Στον τερματισμό επίσης θα διατεθεί εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 10 χλμ. θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα, σε 1 σταθμό στο 5 χλμ. από το σημείο εκκίνησης. Στον τερματισμό επίσης θα διατεθεί εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα.

 

Παραλαβή Αριθμών

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση πριν την διεξαγωγή των αγώνων.

 

Γενικές διατάξεις για όλα τα αγωνίσματα

Ο,τι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από και τους διοργανωτές.

Οι Διοργανωτές δικαιούνται να ανακαλέσουν την πραγματοποίηση του Αγώνα, να τροποποιήσουν το Χρονοδιάγραμμα του Αγώνα, να διακόψουν πρόωρα αυτόν, να συντομείνουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του Αγώνα, να μεταθέσουν χρονικά την έναρξη του αγώνα και την ενημέρωση των Νικητών-τριων, να τροποποιήσουν τους παρόντες Όρους (συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των Επάθλων και του αριθμού των Νικητών-τριων), χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Ως ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης-τροποποίησης αυτής λογίζεται η ημερομηνία της σχετικής ανάρτησης στη Σελίδα των Διοργανωτών.

Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστική ευθύνη ενημέρωσής τους για τις ανωτέρω αλλαγές μέσω της Σελίδας των Διοργανωτών.

Σε οποιαδήποτε από τις ανωτέρω περιπτώσεις, οι Διοργανωτές ουδεμία ευθύνη φέρουν έναντι των συμμετεχόντων ή και οποιουδήποτε τρίτου.

Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κ.λπ. του Αγώνα, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά των Διοργανωτών ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν την πραγματοποίηση ή συνέχισή του αγώνα ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

Ιστοσελίδα: www.southcorfurunners.com

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@southcorfurunners.com

Ο Πρόεδρος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΑΡΗΣ
Με εκτίμηση, SOUTH CORFU RUNNERS

 

 

Δημοφιλη Αρθρα