fbpx

2ο In Pool TRIathlon Chalandri στις 10-11 Φεβρουαρίου 2024

Το μιας ανάσας τρίαθλο για δεύτερη χρονιά στο Χαλάνδρι

Newsroom
2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024

Το «μιας ανάσας Τρίαθλο» έρχεται από την TRIMORE Sport Events στο Χαλάνδρι, για το δυναμικό ξεκίνημα της τριαθλητικής χρονιάς!

Το 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία και ανανεωμένο / βελτιωμένο ανοίγει τις εγγραφές του για να υποδεχθεί 300 αθλητές που είναι ή θα γίνουν τριαθλητές!

Το κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο Νίκ. Πέρκιζας, το οποίο τον Φεβρουάριο αποτέλεσε επί 2 ημέρες το αγωνιστικό τερέν της πόλης χωρίς θάλασσα ή λίμνη, που πραγματοποίησε αυτήν την ξεχωριστή εκδοχή Τριάθλου, πρόκειται να αποτελέσει και πάλι τον δυνατό χτύπο της καρδιάς του Τριάθλου το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024.

Η διοργάνωση που κατάφερε κατά 50% να προσελκύσει νέους αθλητές στο σπορ του Τριάθλου για δεύτερη φορά, αναμένεται να προσελκύσει εκ νέου αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, αποτελώντας μια αθλητική γιορτή έντασης, αθλητικού πνεύματος και διασκέδασης – ψυχαγωγίας συνεχούς έντασης επί 38 περίπου ώρες!

2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024

Ο Δήμος Χαλανδρίου, συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, σε μια διαρκή προσπάθεια να αξιοποιήσει τα αθλητικά κέντρα που διαθέτει και να δώσει ευκαιρίες ανάπτυξης όλων των σπορ στους Δημότες του αλλά και τους πιθανούς επισκέπτες των αθλητικών του κέντρων, καινοτομώντας και πάλι, μετατρέπει το κλειστό κολυμβητήριο και το παράπλευρο στάδιό του, σε τερέν τριάθλου και πηγή έμπνευσης σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Η TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με τον δήμο και τη διοίκηση/εργαζομένους του κολυμβητηρίου – σταδίου, προχώρησαν σε σειρά βελτιώσεων του αθλητικού περιεχομένου του αγώνα, ώστε με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, περισσότεροι συμμετέχοντες να χαρούν το δυναμικό και συναρπαστικό σπορ και ασφαλώς να γεμίσουν οι κερκίδες με λάτρεις της άθλησης και των σπορ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους Δημότες του ως οικοδεσπότες αυτής της ξεχωριστής γιορτής, να επιφυλάξουν με την παρουσία και τον ενθουσιασμό τους, μεγάλες και αξέχαστες συγκινήσεις σε κάθε συμμετέχοντα, ανεξαρτήτως αν διεκδικεί την πρόκριση στην τελική φάση της Κυριακής ή επιδιώκει να ξεπεράσει προσωπικά όρια και αναστολές, κάνοντας την υπέρβαση.

Το ραντεβού λοιπόν έχει ήδη δοθεί και τόσο οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στη σειρά της επιθυμίας τους όσο οι θεατές να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους ώστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία να ξεσηκώσει τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης, οι εγγραφές πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας της TicketMaster και οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν απευθείας κατά την καταχώρηση των στοιχείων τους, την ώρα και την ημέρα που επιθυμούν να αγωνιστούν, σταδιακά συμπληρώνοντας τις 25 σειρές των 12 κάθε φορά αθλητών, ανεξαρτήτως φύλου.

Οι σειρές και το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα, έχουν ως εξής:

2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024

Το In Pool TRIathlon 7,8k (συνολικής απόστασης 7,8 χιλιομέτρων), αποτελείται από τα τρία σπορ πυραμιδωτή διάταξη, ώστε να είναι παρακολουθήσιμη από την κερκίδα η εξέλιξη και εύκολα διακριτό ποιος αθλητής προηγείται.

In pool Tri

Παραλλήλως ή στα κενά του κυρίως αγώνα ενηλίκων, πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων πρόκειται να πραγματοποιηθούν, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν το σκάκι σε παράλληλα γήπεδα από τον Σκακιστικό Σύλλογο Χαλανδρίου, Kids Aqua Games, Kids Aqua Yoga, ποδηλατική βραδυπορία καθώς και σκυταλοδρομίες κολύμβησης και το Swim Together, δίνοντας στους μικρούς φίλους την παρακίνηση της άσκησης σώματος και πνεύματος.

Πληροφορίες στο Website της διοργάνωσης

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

O Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου, δήλωσε: “Το Τρίαθλον συγκαταλέγεται πλέον στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης”


 
 

“Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε για δεύτερη φορά στην πόλη μας μια διοργάνωση, που, μετά την περσινή επιτυχία, είναι βέβαιο ότι συγκαταλέγεται πλέον στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης, όπως ο Αγώνας Δρόμου της Ρεματιάς και ο Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου. Πιστεύω ότι το κίνητρο και το ερέθισμα που δόθηκε με την περσινή διοργάνωση, θα φέρει ακόμα περισσότερους νέους αθλητές στο φετινό αγώνα.”

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χάρης Μαυρουδής, συμπλήρωσε: Ο Δήμος Χαλανδρίου, τα τελευταία χρόνια, στηρίζει με κάθε μέσο τον αθλητισμό, με μεγάλες επενδύσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όσο και με σημαντικές διοργανώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και εμπνέουν τους νέους της πόλης. Γι΄αυτό στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση του Tριάθλου στην πόλη μας.”

Ο Φώτης Βλάχος και η Νικόλ Καββαδία της Cycle Box, δήλωσαν: Το Cycle Box  είναι ένα γυμναστήριο εσωτερικής ποδηλασίας στη Νέα Σμύρνη. Το Cycle Box είναι εξοπλισμένο με 17 ποδήλατα Stages που γεμίζουν κάθε μέρα με λάτρεις της εσωτερικής ποδηλασίας. Είναι ένας χώρος επίσης που βοηθά τους Τριαθλητές να κάνουν εύκολα και γρήγορα την προπόνησή τους.  Το Cycle Box οραματίστηκαν και δημιούργησαν 2 εν ενεργεία Τριαθλητές με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Φώτης Βλάχος και η Νικόλ Καββαδία στηρίζουν το ελληνικό Τρίαθλο σε κάθε ευκαιρία. Ακράδαντα πιστεύουν ότι ο αγώνας In Pool TRIathlon Chalandri προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό Τρίαθλο αφού μέσα από τον αγώνα αυτό πολλοί γνωρίζουν για πρώτη φορά το συναρπαστικό αυτό άθλημα και γίνονται φανατικοί υποστηρικτές του! 

Η άψογη διοργάνωση του έμπειρου Κωνσταντίνου Μητρόπαπα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Δήμου Χαλανδρίου αποτελεί πλέον ορόσημο στα Ελληνικά Τριαθλητικά δρώμενα! Μόνο με το μαγιό του λοιπόν κάποιος και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπορεί να γευτεί τη μαγεία του Τριάθλου.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, γεμάτος ανυπομονησία είπε: “Μια δυναμική χρονιά κλείνει επιτυχώς και το ξεκίνημα της επόμενης προμηνύει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και δράση. Με χαρά και ανυπομονησία σχεδιάζουμε το πρώτο Τρίαθλο της χρονιάς, θερμοκοιτίδα νέων Τριαθλητών και παράλληλα πεδίο ενθουσιώδους άσκησης του σπορ που αγαπάμε.

Εχοντας βελτιώσει τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα, αναμένουμε ακόμη περισσότερους αθλητές φέτος και πιο συναρπαστική εξέλιξη και παρακολούθηση. Φιλοδοξούμε, με την κατάλληλη επικοινωνία, να προσελκύσουμε πολύ κόσμο, να παρακολουθήσει και αγαπήσει αυτό το σπορ, που εύκολα μπορεί οποιοσδήποτε επισκέπτεται κάποιο γυμναστήριο και κάνει διάδρομο και ποδήλατο, αν τα έχει έστω και ελάχιστα καλά με το νερό.. να το αγαπήσει και γιατί όχι.. να διαπρέψει.

Είμαστε σίγουροι ότι νέα ταλέντα μπορούν να ξεπηδήξουν από τους συμμετέχοντες στο In Pool TRIathlon Chalandri και ανυπομονούμε να τους γνωρίσουμε. Παράλληλα, απευθυνόμενοι όπως πάντα και στη νέα γενιά, φιλοδοξούμε να παρακινήσουμε πολλά πιτσιρίκια να έρθουν πιο κοντά στην άθληση και τη φιλοσοφία της ευεξίας και ευδαιμονίας που πρεσβεύουμε!”.

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση: TRIMORE Sport Events, Δήμος Χαλανδρίου

Στρατηγικοί Συνεργάτες: ELVAL Colour, ETEM

Χρυσός Χορηγός: Lenovo

Αθλητικοί Χορηγοί: On Shoes, Corros

Χάλκινοι Χορηγοί: ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, F.LLI ORSERO – Bella Frutta, Microsports, Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil, PoufMakers, Maurten, Καραμολέγκος

Χορηγός Εξοπλισμού: Cycle Box

Αιγίδες – Εγκρίσεις: Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Περιφέρεια Αττικής – Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού

Σταθεροί συνεργάτες: Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, Protypo, Marathon Bikes, Vector, HPX, 1MATION, Check A Bike, True Bites, Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου, Fysio, Ariadni Oikonomidi

 

 

Δημοφιλη Αρθρα