fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Trimore Hydra SwimRun

TRIMORE M.T. SwimRun Hydra: Όλα έτοιμα στην Ύδρα (vid)

Το SwimRun αποτελεί μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, γεννήθηκε στη Σουηδία το 2002, ο πρώτος αγώνας κατεγράφη το 2006, με μόλις δύο ζευγάρια να τερματίζουν, αλλά με το πέρασμα του χρόνου αγαπήθηκε, εξαπλώθηκε και η Ύδρα τον Νοέμβριο του 2018 αποτέλεσε τον πρώτο τόπο εφαρμογής του στη λεκάνη της Μεσογείου.

Μετά το περσινό υποχρεωτικό διάλειμμα, εξ αιτίας του Covid-19, η δράση επιστρέφει στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Η TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας) και τον Yδραϊκό Ναυτικό Όμιλο, διοργανώνουν το 3ο TRIMORE SwimRun Hydra 2021, που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό νησί το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου. Κι ο καιρός θα είναι βροχερός αύριο στην Ύδρα, για το Σάββατο, ημέρα του αγώνα (08:30-14:30) ο ήλιος και η ήρεμη θάλασσα προβλέπεται να συντροφεύσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα

Κολύμπι και τρέξιμο με ένα σχοινί δεμένοι και οι διαδρομές

Το SwimRun, όπως προδίδει και το όνομά του, συνδυάζει την κολύμβηση με το τρέξιμο. Συμμετέχουν αθλητές σε ζευγάρια δεμένοι μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί, οι οποίοι αγωνίζονται σε διαδρομές τρεξίματος εκτός δρόμου και κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε γράφοντας για εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο. Στο TRIMORE SwimRun Hydra από το 2019 οι διοργανωτές σχεδίασαν και κατέληξαν σε δύο διαδρομές που θα γίνουν και το Σάββατο με κοινή ώρα εκκίνησης στις 08:30.

Στην Initiation to SwimRun 9,4 (Swim 0,6k | Run 4k | Swim 0,9k | Run 3,9k)

Και στην Core distance SwimRun 23,6 (Swim 1,5k | Run 5,5k | Swim 1,7k | Run 7,8k | Swim 2,6k | Run 4,5k) ​

Ύδρα

Άλλες ιδιαιτερότητες είναι πως τα ζευγάρια φέρουν μαζί τους τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν σε οποιοδήποτε από τα δύο αθλήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φορώντας τον ή κουβαλώντας τον (παπούτσια, στολή κολύμβησης, πλωτήρες, κ.λπ.). Οι αθλητές, πέραν της ιδιαίτερα δυνατής αθλητικής πρόκλησης, καλούνται επίσης, να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες διαχείρισης των μεταξύ τους συναισθημάτων και της διαφορετικής φυσικής κατάστασης, κούρασης και δυνατότητας σε κάθε σπορ, κάτι που ανεβάζει την αδρεναλίνη, καθώς και το δείκτη δυσκολίας του σπορ!

Πενήντα ζευγάρια

Συμμετοχή στο φετινό αγώνα έχουν δηλώσει 50 ζευγάρια, χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες: Ανδρών, γυναικών και μικτού φύλου, ενώ θα βραβευθούν ζευγάρια αποτελούμενα από μέλη οικογένειας, καθώς και ζευγάρια στη ζωή (σε έγγαμο βίο).

Το 3rd TRIMORE SwimRun Hydra πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα/Έγκριση της Ε.Ο.Μο.Π. (αρμόδια Ομοσπονδία), της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ. Πολύτιμοι παραστάτες οι στρατηγικοί συνεργάτες της TRIMORE Sport Events, οι χορηγοί, υποστηρικτές και αρωγοί:

Στρατηγικοί Συνεργάτες: ΕΤΕΜ, Elval Colour
Αθλητικός Χορηγός: TURBO
Μεγάλοι Χορηγοί: ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
Χορηγός Μετακίνησης: Hellenic Seaways
Μεγάλοι Υποστηρικτές: Ασφάλειαι Μινέττα, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω
Θεματικοί Χορηγοί: Polar & Science Technology, Coco-Mat Bike, Maurten, Melissa, Orsero, Prince Oliver, Blackmile, MicroSports.
Υποστηρικτές – Αρωγοί:  Ford Motor Hellas, Marathon Bikes, Lalizas, Hydra Diving Center, Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων,  Hydra’s Trail, Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας, Imation, One Zipper, Check A Bike, Poufmakers.gr, Eval, D. Koronakis, Το Γειτονικόν
Υποστηρικτές Φιλοξενίας: Angelica Boutique Hotel, Nereids Guest House, Hydra Icons, Sidra Hotel, Amaryllis Hotel

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register