Με την απογευματινή λειτουργία για τους συμμετέχοντες στον μαραθώνιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των δρομέων εν όψει του 37ου Μαραθωνίου της Βενετίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.
Η λειτουργία έγινε στην εκκλησία του Σαν Σαλβαδόρ στο κέντρο της Βενετίας, με live εκκλησιαστική μουσική που σε χαλάρωνε και σε ανύψωνε ταυτόχρονα, και Θείο Δώρο για τους παρευρισκόμενους.
Στο τέλος της λειτουργίας οι αθλητές μαζί με τους ηγούμενους διάβασαν τον «ύμνο του μαραθωνοδρόμου».
Ο 37ος Μαραθώνιος της Βενετίας περιλαμβάνει μαραθώνιο, ημιμαραθώνιο και 10 χλμ., με τις εγγραφές να έχουν ξεπεράσει τις 16.000.
Ο Μαραθώνιος θα ξεκινήσει από την κωμόπολη Στρα και θα καταλήξει στο κέντρο της Βενετίας, περνώντας γύρω στο 30ό χιλιόμετρο μέσα από το πάρκο Σαν Τζουλιάνο.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκονται και αρκετοί Ελληνες, για τα αποτελέσματα των οποίων θα σας ενημερώσουμε μετά το πέρας του αγώνα.

Η εφαπτόμενη με το κανάλι εκκλησία Σάντα Μαρία Ντέι Μιράκολι
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming εδώ (ώρα έναρξης μαραθωνίου 10:40 ώρα Ελλάδας).