fbpx

Fitness Awards 2024: Για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events

Τα Fitness Awards φροντίζουν να δώσουν ώθηση στους επαγγελματίες να βελτιώσουν τις παροχές τους, να αναπτύξουν τις δράσεις τους, να γνωριστούν, να συνεργαστούν, να συναγωνιστούν και να αριστεύσουν

iRun
fitness awards

FITNESS AWARDS 2024 διοργανώνονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, r&d, marketing αλλά και influencers.

Yποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης. Επίσης, υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι εταιρείες που διοργανώνουν fitness events, fitness groups και οι αντίστοιχοι influencers.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS events υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να είναι δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε ο κλάδος της γυμναστικής να συνεχίσει με τις καλύτερες προοπτικές στο μέλλον.

Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η BOUSSIAS events έφερε κοντά σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του fitness, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των FITNESS AWARDS 2024. Mε πρόεδρο την Ευστρατία Τσίτσκαρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ, ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ και Αντιπρόεδρο τον Γεώργιο Κώστα, Καθηγητή στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, την κριτική επιτροπή συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Managers, Αθλητές, Πρωταθλητές, Επαγγελματίες Άσκησης και Υγείας οι οποίοι στόχο έχουν να αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στο χώρο του fitness.

fitness awards 2024

Συγκεκριμένα η κ. Τσίτσκαρη επισημαίνει: «Η έρευνα αναφέρει ότι το μέγεθος της βιομηχανίας του fitness αναμένεται να φτάσει τα 170 δις. δολάρια ως το 2030. Τα στατιστικά δείχνουν ότι ο ενημερωμένος και αποτελεσματικός επαγγελματίας fitness είναι και θα είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα του μέλλοντος. Οι συμμετέχοντες είναι, και ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι, άτομα κάθε ηλικίας, φύλου, υγιείς ή με κάποιο (οποιοδήποτε) πρόβλημα υγείας.

Το fitness οφείλει να μπει στη ζωή όλων μας, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω οργανισμών που προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας, εξατομικεύοντας τις παροχές τους, αναπτύσσοντας συνεργασίες, φροντίζοντας τα (εν δυνάμει) μέλη τους, το προσωπικό τους, την κοινωνία. Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες άσκησης και φυσικής κατάστασης θα πρέπει να φροντίσουν να εξελιχθούν σε όρους οργάνωσης και μάρκετινγκ.

Τα Fitness Awards φροντίζουν να δώσουν ώθηση στους επαγγελματίες να βελτιώσουν τις παροχές τους, να αναπτύξουν τις δράσεις τους, να γνωριστούν, να συνεργαστούν, να συναγωνιστούν και να αριστεύσουν. Όχι μόνο, διεκδικώντας ένα βραβείο. Αλλά κυρίως επιτυγχάνοντας την ικανοποίηση των αναγκών των μελών τους.

Η συμμετοχή σας στα βραβεία μπορεί να συμβάλει στην προβολή και ανάδειξη των επιχειρήσεών αλλά και στην ανάπτυξη ενός δικτύου επικοινωνίας με άλλους επαγγελματίες του χώρου. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από τα μέλη της κριτικής επιτροπής μπορεί επίσης να δώσει ιδέες ανάπτυξης και λειτουργίας της συγκεκριμένης αγοράς».

fitness awards 2024


 
 

Ο κ. Κώστα αναφέρει: «Η κοινωνία αλλάζει γύρω μας καθημερινά. Οι νέες τεχνολογίες, οι οικονομικές κρίσεις, η υγεία, τα κοινωνικά κινήματα, οι πόλεμοι, η κλιματική αλλαγή…

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί: Tι σχέση έχει το Fitness με όλα τα παραπάνω; Αλλάζει και η «βιομηχανία» του Fitness και πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες ανάγκες, θέλω και επιθυμίες των πελατών μας. Από τα υγρά υπόγεια (τα σιδεράδικα τα λέγαμε στην Βόρεια Ελλάδα) της δεκαετίας του 1970 έχουμε φτάσει σε νέες σύγχρονες, εξοπλισμένες, καθαρές εγκαταστάσεις που προσφέρουν άθληση, άσκηση, αναψυχή, αποκατάσταση και πολλές άλλες υπηρεσίες. Κάθε χρόνο δαπανώνται εκατομμύρια ευρώ για έρευνες πως να βελτιωθούν τα «προϊόντων» και οι υπηρεσίες  που προσφέρουν τα κέντρα  Fitness.

Το επόμενο εύλογο ερώτημα είναι: Αν συμμετέχω στα Fitness Awards λύνονται όλα μου τα προβλήματα; Όχι αλλά μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για την επιχείρηση και τον οργανισμό σας. Ίσως και ένα σημείο σύγκρισης, όχι απαραίτητα με άλλους οργανισμούς αλλά με τον εαυτό σας. Που ήμουν πέρσι; Που βρίσκομαι φέτος; Που θέλω να φτάσω;

Τα παιδιά μου με αποκαλούν boomer. Γίνομαι «γραφικός». Είχα την ευτυχία τις τελευταίες δεκαετίες λόγω της ακαδημαϊκής μου ιδιότητας να μπαινοβγαίνω σε πολλά γυμναστήρια στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Και εκεί που νόμιζα ότι τα έχω δει όλα …. πάντα υπάρχει κάτι καινοτόμο, καινούργιο, διαφορετικό που με εκπλήσσει, με συνεπαίρνει και με συγκινεί. Αυτό περιμένω και από το φετινό Fitness Awards».

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους Χορηγούς Επικοινωνίας σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα μέσα της BOUSSIAS events, καθώς και στο εξατομικευμένο website.

Χορηγοί επικοινωνίας: athletics-magazine.gr, www.fmh.gr, irunmag.gr, www.runningnews.gr, www.fitnesspulse.gr/portal και www.runster.gr.

Official Publications: Daily Fax.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο https://www.fitnessawards.gr/ και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους.

Δημοφιλη Αρθρα