Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηναίοι Δρομείς θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στις 16 Φεβρουαρίου 2025 για συμμετοχή στον 23ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου, 15,3 χλμ. στο Ναύπλιο.
Ωρα αναχώρησης 06:45 από την πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY, δίπλα στο μετρό «Μεταξουργείο».
Αναχώρηση από Ναύπλιο για επιστροφή στην Αθήνα στις 16:30 της ίδιας ημέρας.
Για συμμετοχές παρακαλούμε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά: vaglebessis@gmail.com επικοινωνώντας τα στοιχεία σας:
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
E–MAIL
Για διευκρινίσεις, διαθεσιμότητα θέσεων και πληροφορίες επικοινωνείτε με τον Βαγγέλη Λεμπέση 6977212169.
Αφού βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα θέσεων, για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή σας, πρέπει να έχουν καταβληθεί μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 22€, για να καλυφθεί το κόστος του πούλμαν (12€) και το κόστος του αγώνα (10€).
Η καταβολή μπορεί να γίνει με κατάθεση στην ΤΡΑΠΕZA ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5160-061455-766. IBAN: GR58 0172 1600 0051 6006 1455 766. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Λεμπέσης Ευάγγελος
Επίσης, στο γραφείο του συλλόγου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας: Παπαρρηγοπούλου 5, Γκύζη (Στάση Σόνια).
Παράκληση, να αναγράφεται στις παρατηρήσεις, τον αγώνα και το όνομα του συμμετέχοντα (π.χ. Βλάχος Παν Ναύπλιο).
Προσοχή: Οι συμμετοχές θα κλείσουν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025. Την ίδια ημέρα, το αργότερο, παρακαλούμε να επικοινωνείτε για τυχόν ακυρώσεις
Με την αίτηση μου για συμμετοχή στην ομαδική εκδρομή του Συλλόγου, εξουσιοδοτώ τον Σύλλογο «Αθηναίοι Δρομείς» να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες και τα προσωπικά μου στοιχεία στο site και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.