fbpx

Μαραθώνιος Λισσαβώνας στις 6 Οκτωβρίου 2024

Κόστος εγγραφής, χάρτης διαδρομής, παροχές, αεροπορικά εισιτήρια

Lisbon Marathon

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος της Λισσαβώνας, με μαραθώνιο, ημιμαραθώνιο και 8 χλμ.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όπως το αμερικανικό περιοδικό Forbes Magazine και η αμερικανική ιστοσελίδα Huffington Post, ο αγώνας θεωρείται ένα από τους πιο όμορφους μαραθωνίους στον κόσμο.

Η εκκίνηση του μαραθωνίου είναι στο παραθαλάσσιο και κοσμικό Κασκάις και ο τερματισμός στην Πράσα ντο Κομέρσιο (Πλατεία Εμπορίου) στο κέντρο της Λισσαβώνας.

Η διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου παραθαλάσσια, δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό και τον ποταμό Τάγο (Ρίου Τέζου), τον μεγαλύτερο ποταμό της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ο Hyundai Half Marathon και τα 8 χλμ. έχουν αφετηρία στη γέφυρα Βάσκο Ντα Γκάμα.

Στην αφετηρία στο Κασκάις (μαραθώνιος) και στη γέφυρα Βάσκο Ντα Γκάμα (Ημιμαραθώνιος, 8 χλμ.) οι δρομείς μπορούν να μεταφερθούν με τρένο, μετρό, λεωφορεία δωρεάν, δείχνοντας το bib τους.

Lisbon Marathon

Κόστος εγγραφής

Μαραθώνιος: 90€
Ημιμαραθώνιος: 60€
8 χλμ.: 40€
* Εγγραφές μέχρι την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Παροχές

– Τεχνικό t-shirt
– Δωρεάν μεταφορά στην αφετηρία (τρένο και μετρό)
– Ασφάλεια
– Ανεφοδιασμός με νερό, ισοτονικά και τζελ
– Μετάλλιο τερματισμού
– Τσάντα δρομέα
– Μουσική κατά τη διάρκεια του αγώνα
– Παγωτό Ola στον τερματισμό
– Συναυλία στον τερματισμό
– Δίπλωμα
* Στον αγώνα των 8 χλμ. δεν υπάρχει ισοτονικό, τζελ, δίπλωμα, ενώ το t-shirt είναι βαμβακερό.

Lisbon Marathon

Ωρες εκκίνησης

08:00: Μαραθώνιος. Εκκίνηση: Av. da República, Κασκάις. Τερματισμός: Praça do Comércio, Λισσαβώνα


 
 

10:30: Ημιμαραθώνιος. Εκκίνηση: Vasco da Gama Bridge. Τερματισμός: Praça do Comércio, Λισσαβώνα

10:30: 8 χλμ.: Εκκίνηση: Vasco da Gama Bridge. Τερματισμός: Alameda dos Oceanos

 

EXPO

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 202
10:00-20:00: Εγκαίνια Expo, παραλαβή αριθμού και επίσημου t-shirt

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024
10:00-20:00: Expo, παραλαβή αριθμού και επίσημου t-shirt

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
10:00-20:00: Expo, παραλαβή αριθμού και επίσημου t-shirt

Το Expo του Μαραθωνίου θα βρίσκεται στην Altice Arena, το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της Πορτογαλίας, από το οποίο έχουν περάσει δεκάδες καλλιτέχνες, όπως οι Bryan Adams, Bob Dylan, Harry Styles, Guns N’Roses, Madonna, U2, Metallica, Elton John, Deep Purple, Eagles, Charles Aznavour, Meat Loaf, Depeche Mode, Coldplay, Yes, ενώ φιλοξένησε και τη Eurovision του 2018, μετά από την πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα νίκη της Πορτογαλίας στον μουσικό διαγωνισμό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Πτήσεις για Λισσαβώνα

Ενδεικτικά, τα αεροπορικά εισιτήρια ΑθήναΛισσαβώναΑθήνα με αναχώρηση Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 (13:40-16:15) και επιστροφή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 (13:340-19:55) με Easyjet κοστίζουν αυτήν τη στιγμή (Ιανουάριος 2024) 202€.

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

iRun 45 Χειμώνας 2024

Get your magazine at home!

Γίνε Συνδρομητής
και πάρε δώρο
την τσάντα του iRun!