fbpx

Τρεις κορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ μονομαχούν από τους κήπους τους!

iRun

Ντουπλάντις, Λαβιλενί και Κέντρικς θα ΄ρθουν αντιμέτωποι στον πρώτο αγώνα επί κοντώ σε κήπο που έχει γίνει ποτέ!

Ο Γάλλος επικοντιστής Ρενό Λαβιλενί εδώ και χρόνια, είναι γνωστό ότι κάνει προπονήσεις στην αυλή του σπιτιού του. Τώρα, είχε μία εξαιρετική ιδέα, η οποία με τη βοήθεια της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου θα γίνει πραγματικότητα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχουμε έναν αγώνα επί κοντώ σε κήπο και μάλιστα λόγω του κορονοϊού οι τρεις κορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ θα μονομαχήσουν ο καθένας από το δικό του κήπο!

Λαβιλενί, Ντουπλάντις και Κέντρικς θα προσφέρουν μία σπάνια μάχη μέσα στις μέρες της καραντίνας το απόγευμα της Κυριακής 03/05, στις 18.00, η οποία θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ που ετοίμασαν για το συγκεκριμένο αγώνα…

 

Δημοφιλη Αρθρα