fbpx

Κατερίνα Στεφανίδη: Οδηγώντας βαρέα οχήματα σε χωματουργικές εργασίες στο Κολοράντο! (vid)

iRun
Στεφανίδη caterpillar Κολοράντο

Η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως δεν την έχουμε δει ποτέ. Η 32χρονη Ελληνίδα ολυμπιονίκης του επί κοντώ, μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της  Μίτσελ Κρίερ, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την περίοδο της καραντίνας, προχώρησαν οι ίδιοι σε χωματουργικές εργασίες.

Όσα θα δείτε στο βίντεο, που αποτελεί το 1ο επεισόδιο, έγιναν το καλοκαίρι του 2020, όταν η Στεφανίδη και ο Κρίερ βρέθηκαν στο Ντένβερ, όπου έχουν αγοράσει οικόπεδο για να φτιάξουν το δικό τους σπίτι και προπονητική εγκατάσταση. Χρειάστηκαν να κάνουν μια προεργασία και απολαύστε την Κατερίνα Στεφανίδη ως χειρίστρια εκσκαφέα, παρακαλώ.

Να πώς το ζευγάρι περιγράφει την ιστορία

«Τον Ιανουάριο του 2019 αγοράσαμε με τον σύζυγό μου ένα οικόπεδο 35 στρεμμάτων, 35 λεπτά έξω από το Ντένβερ. Το όνειρό μας ήταν και είναι να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι και επίσης ένα προπονητικό κτίριο για να προπονούμαι στον ίδιο χώρο.

Καθώς είμαστε επαγγελματίες του στίβου, η μόνη ευκαιρία που μπορούμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το έργο είναι περίπου ένα μήνα κάθε χρόνο τον Οκτώβριο. Και καθώς δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις εκπαίδευσης εκεί γύρω, έπρεπε να δώσουμε προτεραιότητα στο κτίριο των προπονήσεων.

Το καλοκαίρι του 2020, αφού ακυρώθηκαν οι περισσότεροι αγώνες, αλλά κυρίως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, πήγαμε στο Κολοράντο και μείναμε για αρκετούς μήνες, τότε κάναμε και τη μεγαλύτερη πρόοδο.

Στεφανίδη οδηγεί CAT στο Κολοράντο

Η Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, ανέλυσε τα στάδια των έργων που υλοποίησαν αποκλειστικά με τις δικές τους δυνάμεις:


 
 

1. Κατασκευάσαμε το δικό μας δρόμο. Τον Μάρτιο του 2019 ο Μιτς (Κρίερ) αγόρασε έναν εκσκαφέα και από τότε εργαζόμασταν στη διάνοιξή του.

2. Τοποθετήσαμε το δικό μας αγωγό ηλεκτρισμού και επικοινωνιών.

3. Με τη βοήθεια μιας γεωτεχνικής εταιρείας ανοίξαμε το δικό μας πηγάδι. Βρήκαμε νερό στα 1100μ.

4. Ολοκληρώσαμε την προπονητική μας κατασκευή, με τη μόνωσή της και τον τάπητα (Dima pole vault mat) που θα χρησιμοποιήσουμε εσωτερικά!

Στη συνέχεια, το φθινόπωρο, έπρεπε να επιστρέψουμε στο Οχάιο, όπου μείναμε εκεί για να ξεκινήσουμε την προπονητική μας σεζόν.

 

Δημοφιλη Αρθρα

iRun 45 Χειμώνας 2024

Get your magazine at home!

Γίνε Συνδρομητής
και πάρε δώρο
την τσάντα του iRun!